top of page

Fotoservice

 

 

Iza Fotografie’s Fotoservice in Hengelo; Professionele kwaliteit fotoprints binnen 5 minuten klaar terwijl u wacht.


Bewaar je bijzondere momenten
Maak je herinneringen tastbaar door je foto's af te laten drukken op verschillende formaten en papiersoorten.

Ik kan uw foto's afdrukken vanaf geheugenkaarten, usb-sticks, cd's, dvd's en vanaf uw telefoon.

Van zowel analoog als digitaal!

Foto afdrukken en posters

Bij Iza Fotografie kunt u uw foto’s direct en professioneel laten afdrukken binnen vijf minuten in formaten t/m A2 (42cm x 59,4cm). Uw foto’s worden gecontroleerd en (indien nodig) licht bijgewerkt (bijv. contrast, kleur en belichting). U heeft de keuze tussen mat, hoogglans en luster (halfglans). Weet u niet zeker welk papiersoort het beste bij uw foto past? Dan krijgt u uiteraard advies.

 

Hoe werkt de Fotoservice bij Iza Fotografie?

 


Foto’s aanleveren kan op twee manieren. U kunt langskomen in de fotostudio met een USB-stick, SD-kaart of uw telefoon, dia's of negatieven  waar de foto’s op staan. Nadat uw selectie is gemaakt,  de foto’s klaar zijn om geprint te worden kunt u kiezen om te wachten tot de foto’s klaar zijn of om de foto’s op een later tijdstip op te halen.

U kunt ook de foto’s digitaal aanleveren via E-mail (info@izafotografie.nl)of WeTransfer.com. U kunt dan in deze e-mail aangeven in welke maat u de foto’s afgedrukt wil hebben en of er nog bewerkingen nodig zijn. 

 

 

Extra bewerkingen


Wil u graag dat uw foto’s bijgewerkt worden met Photoshop? Bijv. om een nieuwe uitsnede te maken, schoonheidsfoutjes te corrigeren of een effect toe te passen. Dat kan voor een klein extra bedrag. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen.


Gratis Parkeren


Bij Iza Fotografie kunt u gratis voor de deur parkeren, zonder afspraak!

bottom of page